نشست دینی و تربیتی آمریت دعوت و ارشاد مؤسسۀ تحصیلات عالی فراه با محصلان.

farau_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۹ - ۱۵:۴۹
Farau.Admin

مؤرخ ۷/ ۳/ ۱۴۰۲ آمریت دعوت و ارشاد مؤسسۀ تحصیلات عالی فراه، مجلس دینی و تربیتی را در مسجد این پوهنتون برگزار کرد.
این محفل با تلاوت آیات چند از کلام الله مجید توسط مولوی صاحب شاه ولی‌الله آغاز گردید. سپس محترم مفتی سراج احمد راشد، در باره "اهمیت دانش و تعلیم و تربیه در یک جامعه" ایراد سخن نمود.در ادامه محترم مولوی شاه ولی‌الله پیرامون "فلسفه‌ی خلقت انسان در روی زمین و..." صحبت نموده و محصلان از سخن‌رانان فوق مستفید گردیدند. این مجلس دینی را محترم مفتی سراج احمد راشد با دعاییه‌ی خویش پایان بخشید.

کمیته فرهنګی و نشرات

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲ - ۴:۲۶

مؤسسۀ تحصیلات عالی فراه بروشور عدالت و انصاف خود را بین محصلان، کارکنان اداری و استادان توزیع کرد.

آگاهی از سیاست‌های عدالت و انصاف در حوزه‌های علمی و اداری پوهنتون، حق هر محصل، کارمند اداری و استادان است. در همین راستا مؤسسه‌ی تحصیلات عالی فراه (پالیسی عدالت و انصاف خود) را در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲ - ۴:۱۶

مؤسسۀ تحصیلات عالی فراه پلان استراتژیک پنج ساله خود را تشریح و ارائه نمود!

امروز مؤرخ ۲۱/۱۲/۱۴۰۲ که مصادف با ۱/رمضان/۱۳۴۵ پلان راهبردی یا استراتیژیک مؤسسه‌ی تحصیلات عالی فراه (۱۴۰۲-۱۴۰۶) که به منظور آگاهی عمومی به تصویب وزارت تحصیلات عالی رسیده است, ارائه شد.. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۶ - ۲۰:۴۶

گزارشات شش ماه اول سال 1402 پوهنحی های چهارگانه وکمیته های اصلی موسسه تحصیلات عالی فراه درحضور اعضای رهبری این موُسسه ارایه گردید.

روز پنجشنبه مورخ1402/9/9ه ش که برابر است با 16/جمادی الاول/1445ه ق، سلسله ارایه ی گزارش دهی گزارشات شش ماه اول سال 1402 که به تاریخ 1402/9/8ه ش اغاز یافته بود ، به پایان رسید.هنگام. . .

BACK TO NEWS