LatestShow all

Tue, Mar 12 2024 4:26 AM

Farah Institute of Higher Education distributed its justice and fairness brochure

Farah Institute of Higher Education distributed its justice and Fairness brochure to students, administrative staffs and teachers of this Institute. Knowledge of justice and fairness. . .

Tue, Mar 12 2024 4:16 AM

Farah Institute of Higher Education presented its strategic plan

Today on 1st of Ramadan 1445 Farah Institute of Higher Education presented its (1402 - 1407) strategic plan which was confirmed by the Ministry of Higher Education to leadership board,. . .

Sat, Jan 06 2024 9:55 PM

د فراه لوړو زدکړو مؤسسې څلورو کادري بستونو ته نوي غړي ور وپېژندل شول.

۲۴/جمادی الثاني/۱۴۴۵
 ۱۶/مرغومی/ ۱۴۰۲
د فراه د لوړو زدکړو مؤسسې د کنفرانسونو په تالار کې د دې پوهنتون دوو پوهنځيو او دوو آمریتونو ته د تازه ګمارل شویو رئیسانو او آمرین د پېژندنې په پار. . .

Wed, Nov 01 2023 3:41 PM

د فراه لوړو زده‌کړو مؤسسه کې نويو شامل شويو زده‌کړيالانو ته د ښه راغلاست او پوهنتون پيژندنې غونډه ونيول شوه.

چهار شنبه د ( ۱۴۰۲ل) کال د تلې/ميزان پر دولسمه نېټه د فراه لوړو زده‌کړو مؤسسه کې د ( ۱۴۰۲ل) کال کانکور له لارې بريالي شويو زده‌کړيالانو ته د ښه راغلاست او پوهنتون پيژندنې غونډه ونيول. . .

Wed, Nov 01 2023 2:58 PM

د فراه لوړو زده‌کړو مؤسسې رهبري لخوا تر ټولو لوړ عمر لرونکی محصل وستایل سو.

پر ۱ / ۷ / ۱۴۰۲ نېټې باندې د فراه لوړو زده‌کړو مؤسسې رهبري هیئت لخوا د دې مؤسسې شرعياتو پوهنځي ته د کانکور ازموینې له لارې تر ټولو لوړ عمر لرونکی ( ۵۳) کلن بريالی سوی محصل وستايل سو.   . . .

Thu, Sep 14 2023 10:33 AM

د نصاب اصلي کمیټې نوبتي غونډه تر سره شوه.

دوشنبې ورځ چې له 1445/2/26 نیټې سره سمون خوري، د نصاب او کریکولم اصلي کمیټې خپله نوبتي غونډه د قرآن‌کریم په څو مبارکو آیتونو سره د نوماند پوهنیار مولوي امان الله المصاحب په‌واسطه پیل. . .

Thu, Sep 14 2023 9:02 AM

د فراه لوړو زده‌کړو مؤسسې علمي – څېړنیز ژورنال د لوړو زده‌کړو وزارت له لوري د خپرولو جواز تر لاسه کړ.

د فراه لوړو زده‌کړو مؤسسې د علمي ـ څېړنیز  ژورنال د خپروونکي په توګه د لوړو زده‌کړو وزارت د څېړنې، تألیف او ژباړې له ریاست څخه د چاپ او خپرولو اجازه ترلاسه کړه.
د فراه علمي ـ څېړنیز. . .

Pagination